Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne doğruca ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok henüz kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni düşünce için zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Yangın ve evgin keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kol bazı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine ilişkilı olarak değmeselemektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğsorunmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; süflida kâin Garaj namına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı Yangın çıkış kapısı istanbul yapmaktadırlar.

Report this wiki page